EFG: "Att få chans att synas på denna scen är något vi är glada över"

8 augusti 2017 11:59

European Furniture Group – EFG – har ingått ett samarbete över kommande säsong med AIK Hockey. Företaget är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. –Här ser vi en möjlighet att knyta kontakter och relationer som på sikt kan hjälpa oss att driva vår verksamhet framåt, säger Emelie Granath, Marknadskommunikatör på EFG.


Allt började 1885 när K G Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Företaget växte sedan successivt och är nu ett av dem ledande företagen i Europa inom branschen. Samarbetet med AIK Hockey menar Emelie Granath är något företaget kan dra nytta av.

– Vi är måna om att vara med och stötta all form av idrott och hälsoorganisationer. Samarbetet mynnar ut i att vi både kan dra nytta av att synas på en annan typ av scen och även få vara delaktig i klubbens nätverk.

Det Emelie pratar om är det Affärnätverksom klubben valt att göra ett omtag kring. Fokus kommer att ligga på att stötta AIK Hockeys partners till att knyta kontakter och utveckla gemensamma affärer, inom ramen för nätverket, AIK Hockey Business Network.

– Jag tycker det är kul att klubben ordnar med nya knutpunkter, att man inte enbart träffas över kundmöten utan även över andra intressen i ett annat typ av forum. Här ser vi en möjlighet att knyta kontakter och relationer som på sikt kan hjälpa oss att driva vår verksamhet framåt, säger Emelie Granath.

Katties Brunberg, ansvarig för AIK Hockey Business Network, glädjs åt att höra att konceptet för nätverket har tagits emot på ett bra sätt hos partners.

– Att få erbjuda något som tilltalar många är just något vi strävat efter och ett tecken på att konceptet fungerar är att många valt att ingå i nätverket, säger Katties Brunberg.

Klicka här för att läsa mer om AIK Hockey Business Network ››

Klicka här för att läsa mer om EFG ››