Rolf ny partner till AIK Hockey
Publicerad: 2020-10-19
Företaget Rolf har valt att ingå ett partnerskap med AIK Hockey. – Vi ser AIK Hockeys Affärsnätverk som en perfekt arena för att knyta nya kontakter och stärka vårt varumärke, säger Fredrik Spennare, Success Manager på Rolf.

Rolf är en flexibel digital tjänst som hjälper företag att – genom reflektion, målstyrning och coaching – kontinuerligt utveckla sina medarbetare och ledare för att nå framgång. Rolfs kunder finns inom ett brett spann av branscher och består av organisationer som vågar tänka nytt och företaget är nu även ny partner till AIK Hockey.

– Vi arbetar med ledarskap och ser att näringslivet många gånger har mycket att lära av ledarskapet inom idrottens värld. Både för att utveckla individen och laget. Att få alla lagdelar att fungera på bästa sätt och arbeta mot tydliga mål. Det är samma framgångsrecept för alla och vi vill och kan stötta det. Därför ser vi det som en naturlig del att samarbeta med AIK Hockey, som precis som vi är inne i en spännande satsning mot nya höjder, säger Fredrik Spennare, Success Manager på Rolf och fortsätter:

– Vi ser dessutom AIK Hockey Affärsnätverk som en perfekt arena för att knyta nya kontakter och stärka vårt varumärke, säger Fredrik Spennare.

AIK Hockeys marknadschef, Niklas Nestlander, är glad att fler företag ser möjligheterna som tillkommer med att ingå partnerskap med klubben.

– Lagbygget utanför isen fortsätter att formas och vi är oerhört glada att Rolf väljer AIK Hockey som plattform för att bygga deras varumärke och attrahera nya kunder.

Mer om Rolf kan du läsa här ››

Är du intresserad av AIK Hockeys Affärsnätverk? Läs mer här ››

AIK Ishockey