Välkomna, Prog-IT!
Publicerad: 2023-09-14
Partner
AIK Hockey är stolta över att presentera IT-experterna Prog-IT som ny guldpartner till klubben.

Prog-It är företaget som specialiserar sig på att leverera avgörande IT-lösningar och tjänster för företag till olika branscher och sektorer.

IT-specialisten som har sitt kontor ett slagskott från AIK Hockeys kontor i Solna har bestämt sig för att bli en del av den svartgula familjen och kliver nu in som guldpartner till klubben!

Prog-Its VD Mirza Muhic är glad över att ha blivit en del av AIK.

– Vi på Prog-It är stolta över att meddela vårt samarbete med AIK Hockey, en ikon inom svensk idrott. Men varför hockey och IT? Svaret är enkelt: vi delar en gemensam vision om att skapa en säker och effektiv miljö, inte bara inom IT utan även på isen. Vare sig det handlar om att skydda kritiska data eller att säkerställa att evenemang kan genomföras tryggt och säkert. Vi ser fram emot en framgångsrik framtid tillsammans och är glada över att vara en del av AIK Hockeys resa mot fortsatt framgång, säger Mirza Muhic.

AIK:s säljare Oskar Falk om vår nya guldpartner.

– Otroligt kul att Prog-IT valt att följa med oss på resan. I Prog-IT får vi en mycket engagerad och härlig partner, ett samarbete som vi ser fram emot kommande åren, säger Falk. 

Vill du veta mer om företaget? Besök då Prog-Its hemsida här!

AIK Hockey
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner