Förändringar i AIK Hockey
Publicerad: 2024-05-16
Efter drygt tre år i AIK Hockey väljer nu Anton Johnson att lämna för att ta sig an nya utmaningar och möjligheter då han blivit erbjuden och tackat ja till en ny tjänst hos AIK Fotboll.

Anton ger sina tankar om att lämna Privatmarknadstjänsten på AIK Hockey

– Beslutet har varit långt ifrån lätt, framför allt då jag trivs otroligt bra med chef och kollegor samtidigt som jag varit i en oerhört utvecklande roll. Det har blivit en enorm stolthet att jobba för AIK Hockey och se den utvecklingsresa vi är på vilket gör det än svårare att lämna. Jag har dock i hela mitt liv haft fotboll som min ytterst största passion och att nu få möjlighet att jobba för det som varit min största dröm är något jag helt enkelt inte kunde tacka nej till. Samtidigt som det finns en glädje över att börja på AIK Fotboll är jag ledsen att lämna AIK Hockey. Det har varit en ynnest att få vara här i dryga tre år och jag vill rikta ett stort tack till alla kollegor, styrelse, spelare och ledare samt inte minst Anders Olson och Niklas Nestlander som en gång tog in mig i organisationen. Sist men inte minst vill jag tacka alla supportrar som stöttar AIK Hockey i ur och skur, ni bär den här sektionen framåt och jag ser fram emot att se den fortsatta utvecklingen. Jag hoppas fortsatt få träffa er alla på Hovet i höst och vinter, avslutar Anton Johnson.

Anders Olson om Antons år i AIK Hockey

– Anton har varit en väldigt omtyckt medarbetare och har gjort ett strålande jobb under sin tid i AIK Hockey. Han har varit drivande i vårt publikrekryteringsarbete och en starkt bidragande faktor till att vi har ökande publiksiffror och fler säsongskortsköpare. Antons arbetssätt och fina insatser har också resulterat i att vi har ett bättre samarbete och en bättre dialog med supportergrupperna än på länge, säger Anders Olson.

En rekryteringsprocess för en ersättare på Privatmarknadstjänsten har nu påbörjats.

AIK Hockey
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner