Filip Windlert klar för fortsättning i AIK
Publicerad: 2022-07-25
herr
Filip Windlert förlänger sitt kontrakt med AIK Hockey med ytterligare två år.

AIK Hockey och backen Filip Windlert är överens om en förlängning. Windlert, som gjort över 200 A-lagsmatcher i den svartgula tröjan är nu klar för två nya säsonger i sitt AIK.

–Att 'Fille' förlänger sitt kontrakt med två säsonger är vi givetvis väldigt glada över! Han har blivit en del av ryggraden i detta lag och är en ledare både på och utanför isen. Vi vet alltid vad vi får ifrån Windlert på isen och det är en spelare man varje dag kan räkna med, oavsett om det handlar om match eller träning, berättar sportchef Christoffer Malm och den viktiga förlängningen.

Filip som är en AIK-produkt är självklart glad över den säkrade framtiden i klubben. Windlert gjorde sin första hela A-lagssäsong 2017/2018 och kom sedan tillbaka efter en säsong i finska TPS 2019/2020.

–AIK och Stockholm är hemma för mig så det känns självklart riktigt kul att få vara kvar i ytterligare två år i AIK. De två senaste säsongerna har vi inte varit i närheten av att nå det resultat som jag och ni supportrar förväntat oss, och mitt revanschsug är därför extra stort inför den här säsongen, berättar backen.

–Jag ser fram emot säsongen med en spännande mix av både rutinerade gubbar men även unga och hungriga spelare och det ska bli kul att se vad vi kan göra tillsammans. Jag gjorde min A-lagsdebut i AIK i ett derby på Globen, så jag ser självklart fram emot att få uppleva det igen med alla er supportrar i ryggen! Avslutar Windlert.

Kontraktet med Filip Windlert är skrivet över säsongen 2023/2024.

AIK Hockey