Årets mitt bästa jag-utmärkelser!
Publicerad: 2024-04-02
Mitt Bästa Jag
Vi säger stort grattis till alla våra AIK:are som utmärkt sig lite extra vad gäller AIK Hockeys värdegrundsarbete, Mitt Bästa Jag under säsongen som gått.

Under säsongen som gått har AIK Hockeys värdegrundsarbete samt utbildning Mitt Bästa Jag, fått ny projektledning genom Jan Lindh och Marcel Wirth i spetsen.

Nu kan vi med glädje presentera årets alla Mitt Bästa Jag-spelare samt ledare, en grupp som utmärkt sig lite extra under säsongen som gått, vad gäller vårt värdegrundsarbete.

Månadens värdegrundsspelare är någon som utmärkt sig både i omklädningsrummet och på isen. En spelare som är en bra medspelare, som står för egenskaper som t.ex att alltid vara positiv, bryr sig om hur andra mår, följer lagets ”Triggers” och som är en bra lagspelare.

Nedan följer säsongens vinnare för respektive månad!

Oktober

Elliot Fomin Gonzalez

Med motiveringen:

”För att han alltid ser sina lagkamrater, stöttar och ger sina lagkamrater en fin feedback efter matcher och träningspass, tilldelades Elliot oktober månads utmärkelse.

November

William Karlberg

Med motiveringen:

”William är en snäll och ödmjuk kille, och tilldelades november månads utmärkelse för att han outtröttligt är ett stöd och konstant hjälper sina lagkamrater att bli bättre"

December

Sebastian Öberg

Med motiveringen:

"Sebastian jobbar och sliter på, fast han just nu inte har riktigt de fysiska förutsättningar med sig. Han är alltid glad och ställer alltid upp för klubben och spelar med sin egen årskull och hjälper till i den under. Det kan vara lätt att gräva ned sig och sprida dålig energi runtomkring sig och det gör inte Sebbe, tvärtom så gör han alltid sitt bästa, därför tilldelades Sebastian december månads utmärkelse."

Januari 

Leon De la Gardie

Med motiveringen:

"Han är en målvakt som har vuxit något oerhört som spelare och person under åren i AIK Hockey och som alltid på ett lugnt och positivt sätt arbetar vidare målmedvetet. Leon är en ödmjuk och snäll person rakt igenom och tilldelades därför januari månads utmärkelse"

Februari

Julian Eklund Aspe

Med motiveringen:

"Julian är en spelare och en lagkamrat som alltid ger allt i alla olika lägen, han är även en snäll kompis och ett föredöme både på och utanför isen och tilldelades därför februari månads utmärkelse"

Mars 

Ted Söderberg Björkstrand

Med motiveringen: 

"Ted är en målvakt med passion, energi och en stark kärlek till sporten ishockey. Vi ser att han är "hemma" när han kommer ned till Ritorp och kompisarna, vilket ger hela laget energi. Ted har visat en fantastisk mental styrka under säsongen då han kommit tillbaka från en mycket tuff operation som han var tvungen att genomgå under hösten. Detta höll också honom borta från sin älskade sport och sina lagkamrater under 1,5 månad. Ett av Team 13 värdeord/triggers är respekt. Detta är inget annat än RESPEKT."

Sedan årsskiftet utmärks även månadens ledare – för de ledare som utmärker sig lite extra med värdegrundsarbetet. Detta kallas för Månadens ”Ledar-Pep". Detta är en ledare som utmärkt sig både i omklädningsrummet och på isen. En ledare som är ett bra föredöme, som ser varje individ, bryr sig om hur andra mår, följer AIK:s värdegrund och som då bidrar till att alla i laget mår bra.

Januari 

Philip Schultz

Med motiveringen:

"Sprider alltid skratt och leenden, peppar alltid oss ledare och spelare i laget i alla lägen. Han pratar med spelarna och stöttar och har alltid positiv respons. Nyfiken som ledare och tränare och vill utveckla sig själv och alla barn."

Februari 

Andreas Josefsson

Med motiveringen:

"Andreas är en oerhört engagerad tränare som jobbar med spelare födda både 2013 och 2015, en skridskovirtuos och en person som har en stark moralisk kompass och som lägger stor vikt vid att alla ska vara och bli sitt absolut bästa jag."

Mars

Andreas Andrijasevic

Med motiveringen:

"Andreas är en ung ledare som redan har många år i AIK Ungdom och har tränat flera av våra framgångsrika årskullar och som står för ett positivt ledarskap. Utöver det är Andreas den tränare som man alltid kan vända sig till för hjälp, öppen och enkel och redo att jobba för klubbens bästa - en förebild helt enkelt!"

"Mitt Bästa Jag" är AIK Hockeys värdegrundsutbildning för hela föreningen där samtliga spelare, ledare och anställda aktivt arbetar med- och lever efter vår värdegrund samt våra tre ledord: Respekt, ansvar och attityd. Här kan du läsa mer om vår uppskattade värdegrundsutbildning!

AIK Hockey