AIK lånar in spelare i mellandagarna

27 december 2021 12:00
herr

I och med de fortsatta skadeproblemen i truppen och saknaden av JVM-spelarna väljer AIK Hockey att låna in spelare från HockeyEttan kommande matcher.


Maksim Semjonovs gästade i AIK bara för ett kort tag sedan, nu är forwarden tillbaka igen. Med start i kvällens match mot Tingsryd kommer Semjonovs att finnas med, inlånad från Lindlöven. Semjononvs kommer att vara med till och med matchen mot MoDo den 5 januari.

Likt Semjonovs kommer AIK Hockey även att låna in backen Tobias Ericsson, den tidigare AIK-spelaren, från Vallentuna. Ericsson kommer även han att finnas med från och med kvällens match, till och med 5 januari.

AIK Hockey kommer även att låna in forwarden Dennis Finn Olsson från Vallentuna. Dennis ansluter till laget inför back-to-back mötena mot Södertälje på onsdag och torsdag och är även han med den 5 januari mot MoDo.

–Till följd av att vi drabbats av skador, samt spelare iväg på JVM och samtidigt är på jakt efter spelare är vi glada att Lindlöven och Vallentuna hjälper oss med spelare under denna period, säger sportchefen Christoffer Malm.