50/50-lotten i ny utformning
Publicerad: 2023-09-19
50/50-lotten
50/50-lotteriet har varit en konstant på Hovet i många år men inför årets säsong görs nu lotteriet om. Det kommer nu inte att gå att köpa fysiska lotter på plats på Hovet utan i samarbete med Svenska Spel har nu lotten blivit digital!

Spelet som kallas Supportern anordnas via Svenska Spel och går ut på samma sätt som när du köpt en lott på Hovet tidigare. Du köper ett spel med en chans att vinna en fin summa och AIK:s ungdomsverksamhet tar alltid hem en större del av summan. Ett schyst svartgult spel helt enkelt!

Den stora skillnaden är att spelet numer sker digitalt och att du därför inte behöver vara på plats på Hovet eller där AIK spelar. För nytt med Supportern är även att du kan vara med och tävla oavsett om AIK spelar i Gävle eller på Hovet. 

Spelet stänger en och en halv timme efter matchstart och vinnaren meddelas av Svenska Spel. När vi har hemmamatch kommer även vinstsumman och vinstlott att presenteras på Hovet. 

Det kommer även gå att vara med och tävla om en fin summa för våra matcher i SDHL och det fungerar precis likadant som för spelen i HockeyAllsvenskan.

För att vara med i seriepremiärens tävling följer du den här länken

Men dessförinnan behöver du skapa konto, om du inte redan har ett hos Svenska Spel!

Skapa konto här!

Läs mer om Supportern om du vill veta mer

Håll koll på ditt spelande – med hjälp av spelkollen. 

AIK Hockey
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner