Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

AIK Hockey Business Network

Under säsongen erbjuder vi fem större träffar, frukost eller lunch, centralt i Stockholm. Vi blandar sportslig information om AIK Hockey med intressanta föreläsare som fyller på med kunskap, energi och inspiration. 

AIK Hockey hjälper dig att knyta kontakt med minst tre andra nätverksmedlemmar/företag för att skapa affärsmöjligheter. 

I augusti kommer vi ut med mer information kring nätverket, vilka förändringar som sker och datum för säsongen 17/18. Har du några funderingar? 
Tveka inte att höra av dig till Katties Brunberg, ansvarig för AIK Hockey Business Network på: 
katties.brunberg@aik.se
073-8091367 

Kommande nätverksträffar:

22/9 - Lunch
10/11 - Frukost
19/1 - Lunch
9/3 - Frukost
6/5 - Lunch ev senare

FÖRSTA NÄTVERKSTRÄFFEN!

22 september föreläser Håkan Leeman under säsongens första nätverksträff som äger rum på Scandic Anglais Stockholm klockan 11:30 - 13:00. Vi bjuder på lunch.

DAGENS TEMA:

- HUR BLIR SPONSORSKAP LÖNSAMMA?
Stora som små sponsorer. Stora som små företag. Alla kan genom en genomtänkt strategi och aktivering öka värdet av sitt sponsorskap genom en större kunskap om sponsringens möjligheter och utmaningar. Håkan Leeman, sponsringsstrateg på Nine Yards, ger dig en grundläggande kunskap om sponsringens grunder och dess potential – med fokus på ishockey. Sponsring är en form av kommunikation som är förledande enkel att förstå, men avancerad att arbeta med. Dessbättre finns det många metoder att tillämpa för att värdet av sponsorskapet ska öka och till och med bli lönsamt.

Håkan Leeman har i mer än 20 år arbetat med sponsring och kommersiella rättigheter. Han har varit ansvarig för Sponsor Hospitality under OS i Lillehammer, projektledare för ett Whitbread-projekt (numera Volvo Ocean Race), tagit fram kommersiella koncept för SHL, Friidrottsförbundet, Svenska och Internationella Ridsportförbundet, m. fl. De senaste 10 åren har han varit rådgivare i sponsringsfrågor till större företag som Ericsson, BMW, ÅF, If, m fl. Han har tidigare varit ledamot i Riksidrottsstyrelsen, ordförande i RF Digitaliseringsråd och vice ordförande i RF:s Internationella Råd. Sedan 5 år tillbaka är Håkan ordförande i Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet med ca: 150 000 medlemmar och 460 klubbar. I sin roll på Nine Yards arbetar Håkan med sponsringen som en viktig och riktig del av Brand Experience.

 
 

Copyright © 2011-2017 AIK Hockey

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: Four of a kind