Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Linus Lundin förlänger med AIK

Publicerad: 2017-04-04 12:04

Den 24-årige målvakten – Linus Lundin – har skrivit på för ytterligare två säsonger med klubben. – Vi gillar hans attityd och inställning till träning och utmaningar, vilket gör att det känns jätteroligt att få ha kvar honom, säger Anders Gozzi.

Linus Lundin kom till klubben ifjol efter att ha varit en stor del i Västerviks avancemang till HockeyAllsvenskan. I AIK gjorde han det fortsatt bra och spelade 27 matcher under föregående säsong. AIK Hockeys sportchef, Anders Gozzi, är nöjd att kunna förlänga med målvakten.

– Linus har gjort stora framsteg under den här säsongen och är en målvakt som vill utvecklas med oss och siktar mot spel i SHL. Vi gillar hans attityd och inställning till träning och utmaningar, vilket gör att det känns jätteroligt att få ha kvar honom i ytterligare två år.

Även Linus är glad att få trä på sig den svartgula tröjan nästa säsong.

– Det ska bli spännande och otroligt kul att få fortsätta representera en storklubb som AIK. Jag har trivts väldigt bra i klubben och jag tycker att jag utvecklats och kan fortsätta att ta ytterligare steg i min utveckling nästa säsong.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.

 
AIK Ishockey
AIK
ishockey@aik.se
LINUS LUNDIN
Linus Lundin
  • Född

    1992-08-06

  • Längd

    190 cm

  • Vikt

    90 kg

  • Profil »

 
 
 

Copyright © 2011-2018 AIK Hockey

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: Four of a kind