Svenska Spel
HockeyAllsvenskan logo

Ögonblick att minnas - säkra din plats säsongen 17/18

Publicerad: 2017-09-07 21:21

Vi har fått uppleva oförglömliga stunder på Hovet under årens gång.
Låt oss tillsammans göra den här säsongen till något magiskt. 

AIK Hockey har upplevt många fina stunder på Hovet genom åren. Nu är det dags att skapa nya minnen. Laget in i ytterligare en HockeyAllsvensk säsong som kommer bli mer spännande än någonsin tidigare. Årets säsong kommer vara både hetare och viktigare än på länge. I och med att de centrala intäkterna i SHL kommer att öka efter kommande säsong blir det i teorin mycket svårare att ta klivet upp säsongen efter. Det gör att många lag i HockeyAllsvenkan kommer att rusta för att kunna ta klivet upp. AIK är ett av de lagen.

"Varje grundseriematch betyder så mycket mer"
– Alla lag med SHL-ambitioner kommer göra allt i sin makt för att ta sig till en SHL-kvalplats och slå ett SHL-lag då det i teorin borde bli svårare att ta sig upp nästa säsong (2018/2019). Då kommer SHL-lagen får ytterligare ökning av centrala pengar och bör bli starkare. Därför kommer varje grundseriematch och poäng i kommande upplaga av HockeyAllsvenskan betyda så mycket mer. AIK Hockey ska för tredje säsongen i följd ge sig chansen att vara ett av lagen som slåss om en av de två kvalplatserna. Du bidrar genom att säkra din plats på Hovet, säger Sevve Saberi på AIK Hockey. 

Om du har beställt ditt kort mellan 16 augusti-6 september:
Då landar ditt/dina säsongskort i brevlådan senast måndag 18 september, dagen innan seriepremiären mot IK Pantern.

Mer information om säsongskorten hittar du här ››

Om du beställer säsongskort efter 6 september kommer du att få e-biljett till din plats till seriepremiären och ett säsongskort i brevlådan till säsongens andra hemmamatchen som spelas 27:e september mot Tingsryds AIF.

 
AIK Ishockey
AIK
ishockey@aik.se
 
 
 

Copyright © 2011-2018 AIK Hockey

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: Four of a kind