Förändringar i styrelsen i AIK Ishockey AB
Publicerad: 2024-04-19
Herr

Efter nästan nio år som ordförande i AIK Ishockey AB, har styrelsen och Johan Palmgren kommit överens om ett skifte på ordförandeposten, då arbetet som ordförande är krävande och i längden tidsmässigt svårt att kombinera med Palmgrens övriga yrkesroll. 

Som ny ordförande har styrelsen utsett Stefan Hedelius, som valdes in som ledamot i såväl AIK Ishockeyförening som AIK Ishockey AB vid årsmötet/årsstämman 2023. Palmgren lämnar dock inte sina samtliga uppdrag utan kvarstår som ledamot i AIK Ishockey AB samt som ordförande i AIK Ishockeyförening.

– Jag tackar för det förtroende som anförtrotts mig som ordförande under alla dessa år och ser med tillförsikt fram mot säsongen 2024/25 och den fortsatta ansatsen att nå SHL, säger Palmgren

– Det är en stor ära och med en stor respekt som jag tar mig an rollen som Ordförande i AIK Ishockey AB. Vi har en målsättning att ta oss tillbaka till SHL där vi hör hemma och tillsammans med sponsorer, ledning, spelare och supportrar är jag övertygad om att vi tillsammans kan uppnå det målet. Samtidigt fortsätter vi nu att satsa på juniorverksamheten för att bygga framtidens talanger och med damlaget kommer vi att göra en omstart med fokus att över tid ta oss tillbaka till högsta ligan, något vi kommer att kommunicera mer om inom närmsta framtiden, säger Hedelius

AIK Hockey vill rikta ett stort tack till Johan Palmgren för hans insatser som ordförande i AIK Ishockey AB och önskar Stefan Hedelius välkommen samt ett stort lycka till i sin nya roll.

AIK Hockey