Inför säsongskortssläppet
Publicerad: 2024-04-18
Herr
Imorgon 14.00 börjar vi fylla Hovet – då vi äntligen öppnar upp årets säsongskortsförsäljning! Ta del av några svartgula nyheter på Hovets läktare i artikeln.

 Publikundersökningar, feedback samt supporterkorrespondens efter säsongen som varit, har landat i att vi nu kan presentera följande nyheter för säsongen 24/25.

Ny familjesektion

För att skapa en mer sammanhållen familjesektion samt en förbättrad möjlighet för AIK att genomföra diverse aktiviteter för de yngsta gnagarna, har vi valt att samla alla familjebiljetter på sektionerna A26 samt A27. Tidigare har dessa varit utspridda på två olika sektioner, vilket försvårat möjligheten att skapa en större tillväxt vad avser familjebesökare. 

Ny kortsidesektion

Detta innebär samtidigt att vi nu får en renodlad kortsida på A13 samt A15, då denna tidigare var delad med familjeläktaren. Här kan du som önskar att sitta ner se matchen till ett litet lägre pris. 

Nya biljettkategorier – Legendernas Långsida & Legendernas Långsida Center

Privatmarknadansvarig Anton Johnson utvecklar om de nya biljettkategorierna. 

– Vi ser en ökad trend av att merparten av vår publik väljer sittplats på den norra sidan av Hovet (sektionerna A27-A20). För att skapa en större spridning på läktarna samt skapa en bättre helhetsupplevelse på hemmamatcherna startar vi därför försäljning på ”Legendernas Långsida” samt ”Legendernas Långsida Center". Platserna återfinns på A7 till A10 och refererar till de hissade tröjorna ovanför platserna, säger Johnson.

Missa inte Early Bird-släppet av säsongskorten öppnar 14.00 under fredagen och pågår till den 31/5. 

AIK Hockey